Mi lehet ez itt a nyakamnál? Mindenkinek ott van? SOS
Sziasztok, csinaltam egy kepet amin bekereteztem, ez elvileg valami izom lehet, nekem alapbol egyaltalan nem latszik csak akkor amikor megfeszitem a karom, vallam pl a fejem fole emelem vagy nagyon kiegyenesedek es hatra huzom a vallaim, tehat igy alapbol nem, bal oldalon jobban latszik mint jobb oldalon, tapintasra is olyan mintha izom vagy zsir lenne, panaszom igazabol nincs vele talan ami hozza kotheto hogy a vallam es a nyakam faj egy hete, kb ennyi ideje vettem eszre viszont egy 2 honapos videon figyeltem meg hogy mar akkor is ott volt ha olyan helyzetben voltam. Voltam haziorvosnal mert nagyon megijedtem hogy nyirokcsomo, o csak ranezett es azt mondta izom, elmentem ultrahangra es azt irtak hogy semmi koros keplet nincs a regioban. Megis zavar kicsit mert ahogy neztem masokon egyaltalan nem latom, anyukamon es nagymamanon talan lattam mikor nagyon nagyon megfeszitettek a vallukat hatra es egyenesen alltak, vagy a fejuk fele emeltek a kezuket. A kerdesem az lenne hogy ezt valahogy el lehet tuntetni? Kentem mar egy hete flectorral es gyogyszertari kremmel de nem nagyon hasznalt. Nektek is latszik ennyire? Mitol lehet?
Koszonom elore is a valaszokat.
Ha ultrahang is volt akkor látniuk kellett volna ha van valami.
Ha nem tudsz megnyugodni, készíttess egy másikat esetleg egy másik orvosnál, ha minden oké akkor oké. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!