A férjem oda beszállító ahol karantén van
Olaszországban, hétvégén jön haza,3 gyerekünk van.
Többi lent?
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvasok hallok,nem tudom eldönteni mennyire pánikkeltés,aggódjak e tényleg.Megfordult a fejemben hogy jobb lenne ha most nem jönne haza,a kicsi 2,5 éves gyenge immunrendszere van,a nagyobbakat is féltem nyilván.Mit gondoltok,túlzás lenne ilyet kérni tőle?
Pánikolni nem kell, de jobb az elővigyázatosság, megkérheted rá.
2020. febr. 26. 18:01
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán hogyan engedhetik haza a karanténnal lezárt területről?
2020. febr. 26. 18:03
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem túlzás. Kicsi az esélye, hogy hazahozta a fertőzést, de egyáltalán nem nulla. Biztosat majd a lappangási idő letelte után lehet mondani, addigra vígan átadhatja a vírust családnak, kolléáknak, akárkinek. A férjed sétáljon be a területilg illetékes kórház fertőző osztályára, mondja el, mi a helyzet ők tudni fogják mi a teendő.
Ha jól tudom egy egész iskolai diákcsereprogramról hazaérkező csapatot is karanténba helyeztek egy-két hete (nem emlékszem pontosan mikor hallottam a rádióban). kirándulás
2020. febr. 26. 18:11
4/14 anonim válasza:
A román vendégmunkások mennek oda-vissza,senki sem állítja meg őket... Magyarországon keresztül ráadásul. Rengetegen.
Ezért hülyeség ez a karantén dolog...
Kérdező:beszéld meg a férjeddel a dolgot. Ha van olyan hely, ahova el tud menni 2 hétre, akkor hajrá! Pl. szülői ház, akármi.
2020. febr. 26. 18:31
5/14 anonim válasza:
Én tuti nem kérnem meg a párom,hogy 2 hétig ne jöjjön haza . Ki sem -bírnám. :( persze nekem nincs gyermekem. Ha lenne lehet másképp látnám. De előtte beszéld meg vele . Bár nekem rosszul esne. :D
2020. febr. 27. 21:39
6/14 anonim válasza:
#5 Belehalnál a hiányába?
2020. febr. 27. 21:43
7/14 anonim válasza:
Ömmmm. Lehet :P azért 2 hét sok.
2020. febr. 27. 21:48
8/14 anonim válasza:
Neked gondolom kutyád sincsen azért nem érted meg ezt. :) kis magányos öreg lány vagy . Vagy férfi. :D menj aztan tegyél valami hasznosat . Ne itt okoskodj te marhasz*r.:)
2020. febr. 27. 21:49
9/14 anonim válasza:
#8 Addig már nem terjed ki az agyi kapacitásod, hogy a párodnak bár semmi baja nem lesz, de ha például az idős édesanyád elkapja, akkor nagyobb eséllyel patkol el. Majd viszek azért virágot a sírjára, csak küldj privit.
2020. febr. 27. 22:22
10/14 anonim válasza:
látom a kis lelkedbe tapostam . Eltaltam ugye ? Magányos vagy? Inkább irj te privit és -beszélgetek veled ha szeretnéd. Remelem azért nem kötöd fel magad !? :D 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!