Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A mostani koronavírust el...

A mostani koronavírust el lehet kapni kétszer is? Illetve szerintetek lehetséges hogy melegebb idő közeledtével enyhül?

Figyelt kérdés

2020. febr. 26. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
8%

Kétszer nem kapod el szerintem. Párás, nyirkos, nedves időt "szereti", abban fokozottabban terjed.

Szerintem egyébként mindenki el fogja kapni. Kár pánikolni.

2020. febr. 26. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Tapasztalat még biztosan nincs ezzel kapcsolatban. Akik eddig elkapták és belehaltak biztos hogy nem kaphatják el kétszer.
2020. febr. 26. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

ez a járvány az idén végigfertőzi a világot..komplett Dél-Amerika, Afrika, India, és ne feldjük távolkelti dzsungelket sem.

Ezeken a helyeken százmilliók nélnek orvosi ellátás nélkül, tehát nem tudnak ellene tenni semmit.

2020. febr. 26. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha a meleg idő alatt azt a száraz kánikulát érted, akkor igen. Kérdés, hogy lesz-e ilyen.
2020. febr. 26. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

El lehet kapni kétszer, és a második fertőződésnél nagyobb a halálozás aránya, legalábbis egy komolynak tűnő cikkben ezt olvastam.

Azt nem tudjuk biztosan, hogy a melegebb időjárás mennyiben lassítja a vírus terjedését, lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. De úgy tudom, hogy azért ezt valószínűsítik.

2020. febr. 26. 18:27
 6/7 A kérdező kommentje:
A válaszokat nagyon köszönöm. Pánikolni nem látom okát személy szerint sem. Sajnos igen, Afrika az erdők és más rossz orvos ellátással rendelkező hely nehezebben fogja viselni.
2020. febr. 27. 07:21
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
2020. febr. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!