Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elmúlhat valaha a reflux?

Elmúlhat valaha a reflux?

Figyelt kérdés

3 eve szenvedek vele, de idáig hasznalt a Rennie vagy a hideg tej, Ludeat is vettem be hébe-hóba. Kb 1 hete annyira rosszul vagyok hogy mar semmi se hat, aludni se tudok. Dokihoz csak 4 nap mulva tudok menni,nem volt előbb időpont.

Tudnak adni valamit erre? Quamatel es ludea immar semmit se er :( igy kell leelnem az eletem?

Etkezesi szokasaimat mar megvaltoztattam.

2020. febr. 25. 03:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a családban mindenkinek van. Senki sem tudta eddig legyűrni semmilyen módszerrel. Sajnos mi ilyen szorongó család vagyunk "alapból". Hol kevésbé vannak refluxos tünetek (pl. nyáron) hol erősebbek (pl. mostanában).
2020. márc. 1. 08:47
 12/13 anonim ***** válasza:
A megoldas az aloe vera naturgel. Reggelente ehgyomorra egy fel deci, sulyosabb esetben este lefekves elott is. Nekem 3 dobobozzal kellett meginnom es teljesen elmult a reflux.Mindenkinek ajanlom, allitolag a kezdodo gyomorfekelyt is kepes helyre allitani.Azon kivul ha gyomoreges van akkor akar egy feles is elmulasztja azt. Es nem egy marek gyogyszerrol beszelunk megsem, hanem csak egy gyogynovenyrol.
2021. máj. 2. 07:31
 13/13 sanyikaa47 válasza:
Waya refrustop, 3perc alatt érzed a hatását cserébe viszont qvadrága
jan. 12. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!