Elmúlhat valaha a reflux?
Figyelt kérdés
3 eve szenvedek vele, de idáig hasznalt a Rennie vagy a hideg tej, Ludeat is vettem be hébe-hóba. Kb 1 hete annyira rosszul vagyok hogy mar semmi se hat, aludni se tudok. Dokihoz csak 4 nap mulva tudok menni,nem volt előbb időpont.
Tudnak adni valamit erre? Quamatel es ludea immar semmit se er :( igy kell leelnem az eletem?
Etkezesi szokasaimat mar megvaltoztattam.
2020. febr. 25. 03:17
11/13 anonim válasza:
Nálunk a családban mindenkinek van. Senki sem tudta eddig legyűrni semmilyen módszerrel. Sajnos mi ilyen szorongó család vagyunk "alapból". Hol kevésbé vannak refluxos tünetek (pl. nyáron) hol erősebbek (pl. mostanában).
12/13 anonim válasza:
A megoldas az aloe vera naturgel. Reggelente ehgyomorra egy fel deci, sulyosabb esetben este lefekves elott is. Nekem 3 dobobozzal kellett meginnom es teljesen elmult a reflux.Mindenkinek ajanlom, allitolag a kezdodo gyomorfekelyt is kepes helyre allitani.Azon kivul ha gyomoreges van akkor akar egy feles is elmulasztja azt. Es nem egy marek gyogyszerrol beszelunk megsem, hanem csak egy gyogynovenyrol.
13/13 sanyikaa47 válasza:
Waya refrustop, 3perc alatt érzed a hatását cserébe viszont qvadrága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!