Ne gyógyuló ketesztcsonti izületi gyulladás (sacroielitis) csak is autoimmun eredetü lehet?
Figyelt kérdés
2 hónapja fáj. Szedtem meloxicant és roticox -t is. Összesen 20 valahany napig szedtem gyógyszert. Javult mert le voltam robbanva de nem gyógyult meg. Fáj mèg ülèskor és hajolgatáskor és inkabb a bal olalt.... pihenésre javul és reggel is jobb. Gyógytornát csonalom akkor és utsna mindig befeszül az izom a derekamba bal oldalt. Mr eredményem szerdan lesz de rtg mar alà támasztotta az izület gyulladasat, amugy nem vagyok nem voltam derék fájós...2020. febr. 23. 20:18
1/2 anonim válasza:
nem. Olyan nincs, hogy valami "csak" az lehet. Bármi lehet.
2/2 anonim válasza:
Ha orvostól kérdezed, az csak azt mondja, ami a tankönyvben van. Én meg azt mondom 75 évesen, hogy nekem gyanúsak ezek a vírusok, amik csak úgy jönnek mindenhonnan. Kimutatni nemigen lehet őket, annyit az orvosi szakirodalom is elismer, hogy megbújnak az idegrendszerben, az izületekben, szóval olyan helyeken, ahol a szervezet immunrendszere nemigen tud működni, ahová a vér immunsejtjei sem jutnak el. Tapasztalatom szerint már az apró izületi fájdalmak, enyhe felsőlégúti hurut, enyhe fogíny gyulladás mind vírusfertőzésre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!