Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az arcüregem miatt betegedhete...

Az arcüregem miatt betegedhetek le megint újra folyton?

Figyelt kérdés

2018 novemberében cisztát távolítottak el a bal arcüregemből, előtte is folyamatosan beteg lettem miatta. Utána egy pár hónapig jó volt nagyjából, de lassan újra visszatért az állapot, hogy nehezen tisztult.

Semmi bajom nem volt tegnap előtt reggel, majd délelőtt 1-2 óra alatt elkezdtem tüsszögni, levert lettem, folyni kezdett az orrom. Estére már dőlt a sűrű, zöldes sárgás váladék, főképp a műtött oldalról. Ez az állapot régebben 3-4 nap alatt alakult ki, de most egyik pillanatról a másikra. Hőemelkedésem is lett, ilyenkor az ízületeimre is mintha gyulladás menne, fájdalmasan ropognak és merevek az izmaim is, nyomás van a fejemben, levertség, a mandulám látszatra nem gyullad be, de érzetre az is fájt. Borzasztó, elegem van már ebből. 25/F

2020. febr. 22. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy influenza
2020. febr. 22. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Melegített sót tegyél rá amiből nem szóródik ki. Hidegre ne menj ki egyből utána. Segít felszívódni.
2020. febr. 22. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Előtte kérdezd meg, aki műtött lehet-e?
2020. febr. 22. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!