Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon félek, hogy halálos...

Nagyon félek, hogy halálos betegségem van, ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés

A háziorvosom nem mondott semmit,de továbbküldött egy teljes vérképre és tüdőröntgenre.... egy hónapja rosszul vagyok és most már nagyon félek,hogy mi lehet ez :(

- Mindig jó alvó voltam de mostanában már délután is aludnom kell,aztán este 9kor ismét kidőlök.

- Aztán felébredek rá,hogy a mellkasom és a hátam tiszta víz,át kell öltöznöm.

- Néha emiatt éjszaka annyira felhergelem magam,hogy átöltözés után irány a wc mert megy a hasam.

- Aztán folyamatosan felébredek óránként.

- Nagyon jó étvágyú vagyok de mióta ezek vannak alig bírok enni,nem kívánok semmit.

- Fájnak a lábaim és a kezeim ez a legaggasztóbb számomra.... olyan mintha a csont fájna....

- és állandóan ráz a hideg

Ezek már egy hónapja vannak.. először egy kis alap vérképet csináltattak,az jó lett és annyiban hagyták volna a dolgot mondván 27 éves vagyok és jó a vérkép de most visszamentem,hogy én érzem valami nagyon nem jó.

Most is szombat van,máskor ilyenkor még javában alszom most meg már a wcn ülve rettegek :( :( Nem akarok halálos diagnózist kapni,de tudok hogy az lesz és ez megőrjít.

Eltúlzom?? Vagy mi bajom van???

Először pajzsmirigy dologra gondoltam de olvastam,hogy a túlműködés okoz izzadast,viszont akkor pont hogy fáradt nem lennék ha túlműködne.

2020. febr. 22. 06:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Sima konverziós zavar. Magyarul hiszteria.

A sok stressz fizikai tuneteket okoz.

2020. febr. 22. 10:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem amíg nem tudsz biztosat addig ne gondolkozz ilyen dolgokon.Egyébként a pajzsmirigy fura tüneteket produkál ami a neten van az nem teljesen igaz.Mikor nekem túlműködésem volt enni én sem tudtam de aludni sem, és olyan gyenge voltam hogy felöltözni sem tudtam.Na akkor én is nagyon megijedtem és rám jött a sírás.De szerencsére kiderült és 2 év alatt meggyógyultam.
2020. febr. 23. 21:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..

Megyek vérképre aztán kiderül..

Most éjszaka is felkeltem rá,hogy izzadok és nagyon fáj a vádlim,kézfejem.... :(

2020. febr. 24. 07:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Arra kíváncsi lennék még,ha ez az egész stressz alapú..akkor hogyan lehet az,hogy mikor lépek akkor jobban fáj a lábam? Konkrétan tuti hogy a csont mert mélyen érzem és nem éreztem még hasonlót se... szóval ez lehetséges hogy ilyen mechnaikus hatásra fáj és mégis csak a stressz miatt? :(
2020. febr. 24. 21:31
 15/18 anonim ***** válasza:

A stressz egy kis hipochondriaval fűszerezve kb barmilyen tunetet kepes elohozni, a legszomjtol kezdve, a magas vernyomasig, a heves szivdobogasig, vegtag fajdalomig, akar kiutesek jelenhetnek meg a testeden.

Olvass utana.

Nincs neked az egvilagon semmi bajod.

2020. febr. 24. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, kérdező? Kiderült valami?
2020. márc. 14. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Az éjszakai izzadás tüdőbetegség miatt is lehet. Létezik krónikus fáradtság szindróma, ez esetben testszerte lehet fájdalom, meg kimerültség. Van még egy olyan betegség, amikor állandóan fáj minden testrésze az embernek nem tudják, hogy mitől. Lehet csonthártya gyulladás, éjszaka hogy izzadsz az lehet hőemelkedéstől, ami igazolja a gyulladást a szervezetedben. Nincs hőemelkedésed/lázad? Lehet pánikbetegség is, szorongás miatt is felriadhatsz éjjel, az izzadás is lehet ettől.

Ha az orvosok nem találják az okot, pszichoszomatikusra fogják.

Szerintem valamilyen gyulladás van nálad. Be kellene feküdnöd kivizsgálásra. Nekem se vérkép, se röntgen, se semmi nem igazolta a csípőfájdalmam, hülyének néztek... Majd sugárzó anyagot kaptam, csontszintiográfia vagy mi a szösz igazolta a csípőizületi gyulladásomat!

Ne nézzétek hipohondernek!

Volt egy kolléganőm, akinek nem találták mi a betegsége, és ráfogták, hogy lelkibeteg, és pszichés oka van. Ő nem hagyta ennyiben és kiderült igenis beteg! Komoly betegsége van! Ne hagyd annyiban! Ha fáj valami akkor azzal a tested üzen!

2020. márc. 23. 20:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Olyan is volt nálam, hogy állandó hőemelkedésemet idegi alapra fogták, majd kiderült ezt se hagyták annyiban a szüleim(fiatalkorú voltam még) és vértenyésztésnél derült ki, hogy komoly vírus volt nálam, amit nem tudott a szervezetem legyőzni. Apropó, nyirokcsomóid nincsenek megduzzadva? Áll alatt, hónaljban, lágyéknál?
2020. márc. 23. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!