Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan kell igazolást szerezni...

Hogyan kell igazolást szerezni suliba szívprobléma esetén?

Figyelt kérdés

Szívritmuszavarom van, orvos szerint a legkisebb stresszt, aggódást, félelmet kerülnöm KELL, mert különben nem fog jevulni. A gyógyszer nem elég sajnos..

Igazolást nem tud írni, mert ő "nem adhat" Háziorvos meg csak papírosat ad...

igazolás kéne sulihoz, hogy pihenhessek nyugodtan kb 4-6 hónapig. minimum..

Tapasztaltam, hogy egy másnapi dolgozat miatt egyből felment kritikusra a vérnyomásom és a szívverésemmel is bajok lettek.. legjobb lenne az évismétlés! 2. félév, nyár és jövő évben az első félév.. Talán annyi elég, hogy nagyjából rendbejöjjek...

Súlyosabb az esetem, mint ahogy azt sokan képzelik (háziorvos, igazgató stb) kórházban meg nem tartanak. Mégis hogyan tartanának?, Hááh. magyarországon élek :) Előbb halnék éhen minthogy szívinfarktusom legyen :(

2020. febr. 18. 22:15
1 2
 11/16 Ypszilon1980 ***** válasza:

Oké, elhisszük, csak itt azért félreérthető, mert csak a sulin van a hangsúly, onnan ki akarsz iratkozni meg abbahagyni, de semmi alternatív megoldást nem vázoltál fel, márpedig estin vagy levelezőn hetente pár alkalommal kell bejárni és legalább az érettségid meg tudod szerezni. Egyébként nem vagy iskolaköteles, szóval lazán meg tudod tenni, hogy nem tanulsz ott tovább egyelőre. Emiatt kételkedünk csak, nem megbántani akarunk és stresszelni, de adódik nekem rögtön a kérdés, hogy akkor azt az időt nem a gyógyulásra, rehabilitációra kellene fordítani, más gyógymódot keresni, kérni második orvosi szakvéleményt, beutalót kérni a Kardiológiai Intézetbe?

Nem vagyok szakember és nem akarok belemenni nagyon, de milyen egyénre szabott gyógyszer az, ami nem hatásos?

Én legalábbis azt gondolom, hogy ha a gyógyszer nem hat, kezelési mód nincs, nem tudják mi az alapprobléma, akkor ez az idő önmagában nem fogja megoldani.

De bocsánatot kérek, ha megbántottalak, tényleg csak jószándékból írtam én legalábbis ezeket, érdemes ezeket átgondolni, a döntés a tied természetesen.

2020. febr. 19. 16:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Hidd el, van ilyen.. Van, hogy egy gyógyszer nem hat. vagy nem eléggé. Még ha egyéni is..

Épp ezért mondom ,hogy mivel 18 vagyok, így kiiratkozhatok. Még nincsen érettségim, 11.-es vagyok, félek, hogy esti suliban mégnagyobb stressz érne, emrt ott mindent NEKEM kell elmagyarázni magamnak és megértani. És még érettségire is készülni.. Meg hát ott is vannak dolgozatok, amikre kapom a jegyeket.

2020. febr. 19. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem bántásból de abból amiket itt írsz nekem az jön le, hogy csak simán nem akarsz iskolába járni ezért vagy síkideg.
2020. febr. 19. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Orvosként az a véleményem, hogy ez egy nagy mese habbal. Komoly szívbetegségre magisan kevergetünk gyógyszert? Ne már! Meg mi sem vagyunk teljesen hülyék, olyan nincs, hogy nincs stressz, ilyet egy orvos nem mond, hogy teljesen kerülje valaki a stresszt, mert lehetetlen, viszont van pacemaker, ICD egy csomó gyógyszer stb.amivel lehet segíteni.

Ez a kérdés egy hatalmas KAMU! A kérdező inkább tűnik pszichiátriai betegnek, mint kardiológiainak.

De ha nem az akkor kérjük a BNO kódos diagnózist!

2020. febr. 19. 19:26
 15/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Itt mégis csak arra lyukadunk ki állandóan, hogy tanulni nem akarsz sehigysem, semmi felelősséget nem akarsz vállalni, semmit nem akarsz úgy egyáltalán, de akkor mit szeretnél?
2020. febr. 19. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem is vagy tankoteles. Szoval ha ugy döntesz hogy nem mesz suliba akkor nem mesz. Majd befejezed amikor akarod.

Ha ez nem lenne kamu tisztaban lennel ezzel. De ahogy korabban irtak, nincs olyan h stresszmentes elet.

2020. febr. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!