Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lázas vagyok már 3 napja....

Lázas vagyok már 3 napja. Mennyi idő múlva elmúlik a láz?

Figyelt kérdés

Szombattól 37,7 lázam van estére. Tegnap, és tegnapelőtt nem volt egész nap lázam, csak estefelé 38-ig. Voltam háziorvosomnál, kaptam antibiotikumot, és strepsils cukorkát. Minden este beveszek theraflut, reggelre kiizzadom. Már a torkom nem fáj annyira, de váladék jön fel. Már náthás is vagyok picit. Nem fekszem egész nap. Kivagyok tisztára idegileg.

Holnap megyek újra dokihoz kiirtani magamat, mert lázasan nem mehetek munkába.

Depis vagyok ez végett, hogy lázam van. Égek. Félek.

22/F

2020. febr. 18. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Herbal swiss nevű italt vegyél a gyógyszertárban, az pikpak segít
2020. febr. 18. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs otthon Algopyrin? Ha nincs vegyél be nem vényköteles lázcsillapítót. A Voltaren Dolo is jó lázra. Egyébként megértelek, én sem tudom elviselni a lázat, a meleg érzést, rossz közérzetet. Csillapítsd addig is míg el nem múlik a betegséged!
2020. febr. 18. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Bevettem fél órával ezelőtt paralent és 37,7 volt és már 37,4. Agyamra megy. Megőrülök
2020. febr. 18. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Influenza van sajnos. Nekem is 2 het volt mire teljesen rendben voltam lázas hőemelkedéses 1 hetig voltam. En a hasmenéses hányásos részben voltam benne szerencsere egyik sem volt csak gyomorfájdalom émelygés szédülés. Időben kapcsoltam es vettem be tudatosan gyógyszert igy gondolom enyhébb lefolyású volt.

Szóval pihenj sokat igyál sok folyadékot feküdj ki kell feküdni. Ha nem lepi tul a 38 fokot a testhőd en nem feltétlen csillapítanám. Inkább a folyadékpótlás a fontos ilyenkor.

2020. febr. 18. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Influenzás vagy. Ezzel feküdni kell egész nap. Nekem 4 napig tartott 39 fok feletti láz. Éjjelre kösd be a csuklóidat vizes ruhával, és a bokád is. A hasadra is tehetsz egy vizes ruhát. Hűtőfürdőt is csinálhatsz, és rengeteget kell inni. C vitamint, és citromfű, cickafark teákat javasolok inni, illetve kamilla teát. Ezek jó gyulladáscsökkentők. Teljesen én 2-3 hét alatt jöttem rendbe.
2020. febr. 18. 22:10
 6/7 anonim válasza:

Bekem még az irdatlan rosszullét mellé vaaárnap óta hasmenésem is van.

Ne kövesd el azt a hibát, mint én, hogy betegen beméaz, aztán a végén majdnem öaszeestem és aa vasúti wc fölé görnyedve voltam.

2020. febr. 19. 06:41
 7/7 Skorpió87 ***** válasza:
Ki kell pihenni mindenképp. Gyümölcsök, immunerősítő mindenképp, sok folyadék, mint általában!
2020. febr. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!