Lázas vagyok már 3 napja. Mennyi idő múlva elmúlik a láz?
Szombattól 37,7 lázam van estére. Tegnap, és tegnapelőtt nem volt egész nap lázam, csak estefelé 38-ig. Voltam háziorvosomnál, kaptam antibiotikumot, és strepsils cukorkát. Minden este beveszek theraflut, reggelre kiizzadom. Már a torkom nem fáj annyira, de váladék jön fel. Már náthás is vagyok picit. Nem fekszem egész nap. Kivagyok tisztára idegileg.
Holnap megyek újra dokihoz kiirtani magamat, mert lázasan nem mehetek munkába.
Depis vagyok ez végett, hogy lázam van. Égek. Félek.
22/F
Influenza van sajnos. Nekem is 2 het volt mire teljesen rendben voltam lázas hőemelkedéses 1 hetig voltam. En a hasmenéses hányásos részben voltam benne szerencsere egyik sem volt csak gyomorfájdalom émelygés szédülés. Időben kapcsoltam es vettem be tudatosan gyógyszert igy gondolom enyhébb lefolyású volt.
Szóval pihenj sokat igyál sok folyadékot feküdj ki kell feküdni. Ha nem lepi tul a 38 fokot a testhőd en nem feltétlen csillapítanám. Inkább a folyadékpótlás a fontos ilyenkor.
Bekem még az irdatlan rosszullét mellé vaaárnap óta hasmenésem is van.
Ne kövesd el azt a hibát, mint én, hogy betegen beméaz, aztán a végén majdnem öaszeestem és aa vasúti wc fölé görnyedve voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!