Megnőtt az anyajegyem és sötétebb lett, lehet, hogy baj van vele?
Sziasztok!
A hasamon a köldök mellett már kb. születésem óta van egy anyajegy. Az utóbbi egy hónapban viszont nagyobb és sötétebb lett. Eddig nem volt kitüremkedő, most viszont egy kicsit kiáll. Az alakja szerintem szabályosnak számít, egy ellipszis. Képet este felé tudok majd küldeni.
Kicsit aggódok miatta, szerintetek gond van? Csak 19 éves vagyok.
Miből derül ki (feltételezhető) valakiről (most rólam) egy anonim oldalon a neme?
Amúgy most már megvan az eredménye, úgyhogy bátran mondhatja, hogy melanomát szedtek le róla.
Szerinted nem tudom, hogy hogy megy a beküldött minta vizsgálata? Jaj, ez cuki. Nyilván azt csak viccnek szántam, hogy a patológiára lett belőle melanoma, de látom, nem esik le. :D
A körömgombás "hasonlat"... Hát, ezen dolgozz még, nagyon gyenge volt és értelmetlen.
Amúgy a 30-as válaszban is ez áll:
"De kötekedhetünk. Mikor melanoma a melanoma? Onnantól, ha megvan az eredmény. Addig nem lehet melanomának nevezni."
Neked megvan az eredményed. :)) Szóval az a leszedett "anyajegy", már tudod, hogy nem anyajegy, hanem melanoma. Na, asszem itt abba is hagyom ezt a parttalan vitát, rossz hatással vannak rám az értetlen emberek.
Elvagy te egyedül is a saját igazságodban, nem zavarlak meg.
Tényleg a körömgomba.... Ha levágják valakinek a lábát és kiderül, hogy csontrák, akkor ha kérdezik tőle, hogy miért vágták le a lábad? Az a helyes válasz, hogy nem a lábamat vágták le, hanem a csontrákomat. (tudom a hasonlat sántít, mint a féllábú, de talán szemlélteti, hogy milyen magyarázatot akarsz ránk erőltetni!) Bár talán még így sem fogod meg a lényeget!
Érdekfeszítő veled a semmiről beszélgetni és azt jól megmagyarázni mindkét oldalról... Már értem a szőkenős viccek alapjait!
Még jó, hogy nem vagyok szőke.
Basszus, hogy születhetett meg egy ilyen cikk??? Ráadásul egy bőrgyógyászat oldalán? Mi az, hogy melanoma eltávolítás, ha mindenkiről anyajegyet szednek le???
Milyen amatőr oldal, pfff... 😂 ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!