Aranyér vagy valami más lehet?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 héttel ezelőtt vettem észre magamon, eddig soha nem volt aranyerem, így az elején nem is gyanakodtam rá. A végbél nyílásomnál van egy dudor, nézegettem képeket interneten, viszont azokon az aranyér inkább lilás színű, nekem nem fáj, nem viszket, nem vérzik és inkább ilyen puha és világos színű, főleg akkor látszik ha wc-n ülök vagy guggolok, tehát amikor elengednek ott az izmok mintha kifordulna, de aztán bentebb húzódik. Ez szerintetek aranyér? Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata? Természetesen megyek orvoshoz, viszont az egyetem miatt legközelebb csak másfél hét múlva tudok menni, és szeretnék előtte megnyugodni kicsit. Köszönöm a válaszokat előre is.2020. febr. 11. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!