Pánikbeteg vagyok, mit tegyek ha mindennap azonos időbe rámtőr egy fulladásos gomboc érzés? Sos!
Nem nagyon vagyok otthon a témában, csak a saját tapasztalatom alapján írok. Nekem is volt egy időben, csak mindig máskor jött. Tök váratlanul, olyan kellemetlen volt mindig, mikor pl munka közben tört rám. Egyszer csak megszünt. Úgy vettem észre, hogy volt egy bizonyos oka, amin változtattam, és elmúlt. Egyik naptól egyszerűen csak nem volt több roham.
Van esetleg valami oka, ami nálad is kiváltja? Ha van, akkor mindenképp változtass rajta.
Gyógyszer kell rá.
De azért mondok mást is: 1) Ne kávézz (vagy keveset)
2) Semmi energiaital, kóla
3) Ne dohányozz (vagy csökkentsd)
4) Aludj sokat
5) Találj valamit, amit nagyon szeretsz: tanulás, hobbi, munka, bármi
6) Lehetőleg gyalog menj mindenhova, minden nap, ha szeretsz futni, akkor fuss is.
Tapasztalat, 1,5 év után nálam kezd rendeződni a pánik, alig szedek már gyógyszert.
Sok sikert, jobbulást!
Köszi a hasznos válaszokat.
Állandoan azonos időben tőr rám , elviselhetetlen.
Gyógyszert szedek, de nem hogy segítene mégjobban rá tesz egy lapáttal. Semmi olyant nem iszok. Dohányzom, de ha ettől múlik el akkor jó.
Nem akarom azt mondani, hogy nem a pánikbetegség okozza, de az is egy eshetőség, hogy más, objektiv oka van...
ha minden nap azonos időben tör rád, akkor azt okozhatja valami objektiv ok, ami a napi ritmusoddal van összefüggésben. Pl. ételallergia, vagy gyógyszermellékhatás
és a nem csak azonos időben, hanem azonos helyen is vagy olyankor, akkor lehet valamilyen környezeti tényező is.
#5 Lehet, de amúgy nekem is ez volt.
Minden délután öt és fél hat között jött.
Minden nap úgy keltem, hogy ma lesz az áttörés, ma nem lesz, de lett.
Azért kezdtem el futni, és egyébként nagyon rossz futó vagyok.
De segített, egyre ritkább.
Ez az érzés csak akkor fog elmaradni ha sikerül nem szorongani.
És pedig a szorongás mind alaptalan,mert olyan miatt pánikólnak az emberek ami még meg se történt velük,és nem is fog kivétel ez alól meg fogok halni. Mert az egyszer reális lesz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!