A jobb alkapcsom alatt egy csomót fedeztem fel, ami ha nyomom fáj mi lehet ez?
Szerintem nyirokcsomó duzzanat, itt olvashatsz róla bővebben:
De én csak laikus vagyok. Jobb, ha látja doki, mert egyrészt ő meg tudja mondani, valóban az e, illetve egy banális nyirokcsomó gyaulladásnak is oka van, legtöbbször egy máshol lévő (pl. torok, fog) gyulladásra reagál így
nyirokcsomó gyulladás, vagy gyulladt fog, mandulagyulladás
sok minden lehet.
az embernek ez a testtája tele van indenféle csomókkal,és szintes soha nem tűnik első tapintásra szimmetrikusnak, pedig az.
tapgasd ki a másik oldalon is, és ha megvan a párja (még ha kisebb vagy puhább is jelenleg), akkor nagy baj nem lehet, nagy eséllyel csak valamilyen gyulladás, ami majd lehúzódik.
ha nincs egyáltalán párja a másik oldalon, az viszont már eléggé aggasztó, akkor nézesd meg inkább.
ha egyáltalán
Bármi lehet. Egyszerű duzzanattól kezdve a gennyes tályogig.
Lehet banális, lehet komolyabb. Ezt csak normális orvosi vizsgálat után tudja orvos megmondani. Labor, esetleg szövettani
#6: és kapásból hipochonder.
Ez kb olyan, mintha azt kérdezném: fáj a fejem, lehet agydaganat?
Igen, persze hogy lehet, bármi lehet. De százalékosan sokkal nagyobb az esélye egy vércukor-, vagy vérnyomásingadozásnak.
Vagy: nem találom a pénztárcánk. Lehet, hogy ellopták? Persze hogy lehet, de sokkal esélyesebb, hogy kint hagytam a konyhaasztalon, vagy megint betettem a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!