5mm-es vesekő kihajtható gyógyszeresen is?
Görcsrohamom volt sürgősségin voltam. az ultrahang vizsgálaton a jobb vese pyelonjában egy 5mm-es vesekövet találtak (Hangárnyékkal) Üregrendszeri tágulatot nem okoz!
Rowatinexet és fájdalomcsillapítót szedek rá, 1 hét múlva urológiára kellene mennem kontrollra, de csak agusztusra kaptam időpontot. Kérdésem tehát az volna hogy kihajtható e a kő gyógyszeresen? és ha igen akkor mennyi ideg kell szednem rá a rowatinexet?
Szerintem nem jól kértél időpontot. Neked nem kontrollra kell menned, hanem UH eredményt viszel amiben 1 hetet javasolnak.
Próbálj újra időportot kérni, de akkor mond el azt is amit ide leírtál, és biztos hogy előbb mehetsz.
Ez annyira tipikus és bosszantó. Orvos vagyok, ha visszahívunk valakit az nem poénból van. Ez az az eset amikor az időpontot a félhülye Mariska adja.
Egyébként oda kell menni egy hét múlva, rendelési időben, az ambuláns lapot lobogtatva és nem sz.rozni az időponttal.
Így kellene ahogy utolsó írja,de sokszor az a baj,hogy mindenképpen elhajtanak,ha nincs időpont.
De a kérdés is adódik ebből. Mikor odamentél,megmutattad az ambuláns lapot,amin rajta van az egy hét?
igen az áll az ambuláns lapon, hogy 1 hét múlva Urológia ambulanciánkon kontroll!
De nem várok addig jövőhetén bemegyek a az ambuláns lappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!