Spanyolországba utazom, kell félnem a koronavírustól?
Figyelt kérdés
A héten megyek Madridba, ami azért egy elég forgalmas reptér, valamint a hírek szerint már Spanyolországban is megjelent a vírus. Attól tartok hogy amíg az emberek röpködnek össze-vissza addig egy járványt megállítani. Mennyire kell félni a reptéren és ilyen turistás helyeken a vírustól? Mit tehetek hogy megelőzzem?2020. febr. 2. 17:36
11/15 A kérdező kommentje:
#10 nem zavar hogy majdnem két hónapos a kérdés, plusz kommenteltem is hogy elmentem és nem volt semmi baj?
2020. márc. 24. 19:38
12/15 szamo77db válasza:
Bocsi, később vettem észre. Ilyen régi kérdéseket miért teszel (vagy tesznek fel) újra?
13/15 szamo77db válasza:
Kérdező: február 2-i a kérdésed! Minek ezt elővenni újra? Pláne, hogy - mint írod - már haza is jöttél szerencsésen.
14/15 anonim válasza:
Ha arra gondolsz utolso, hogy a kiemelt kerdeseknel volt, akkor elarulom, hogy a rendszer neha random kiemel kerdeseket anelkul, hogy az tudna aki eredetileg feltette a kerdest. Az en kerdesem is koszont mar vissza kiemelve, ugy, hogy en aztan hozza se nyultam mert mar reg nem volt aktualis!
15/15 szamo77db válasza:
Értem. Nem tudtam, hogy ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!