Ti paráztok a koronavírus miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Múltkor meg voltam fázva és légcsövem is fájt száraz köhögéstől..már szakadozgat fel de még köhögök lázam.nem volt szerencsére de félek,hogy egy ilyen megfázás után megtámad koronavírus mi lesz velem..mert még azért köhögök én is
2020. febr. 1. 19:01
2/4 anonim válasza:
Rettegek. A lakásból se megyek ki. Házhozszállítással bevásároltam nagy mennyiségű tartós élelmiszert. Vettem maszkokat és fertőtlenítőt, szappant, domestost. Mindent amire szüksége lehet az embernek. Elzárkóztam és amíg nem lesz vége a világjárványnak addig ki sem mozdulok itthonról.
3/4 anonim válasza:
Én is meg voltam fázva, tegnap-tegnapelőtt óta vagyok megint jól. Eszembe sem jutott, hogy koronavírus lenne. Szóval nem, nem parázok.
4/4 anonim válasza:
Nem. Akkor se, ha az országba lenne. A környezetemben lévő monoton pánikolós félműveltek jobban a sírba visznek mint a koronavírus tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!