Miért érzem hogy mindig tele van az orrom?
Figyelt kérdés
Eddig el volt dugulva, orrsprayt használtam. Most meg így “szörcsög” vagy nem tudom hogy hívjam, olyan mintha tele lenne, kifujom, alig jön valami, akkor kb két másodpercig jó majd megint mintha tele lenne.
Próbáltam hogy orrsprayt fújok bele, mentolosat, utána egész jó egy rövid ideig de aztán ki kell fujnom és kezdődik elorol.
Egy pár napja itthon vagyok már mert torokgyulladasom is volt, de nem kehet hogy ez allergiára utal?
2020. jan. 30. 16:43
1/4 anonim válasza:
Ez mióta áll fent? Mert ha régóta, akkor lehet, hogy rászoktál az orrspray-re, velem is megtörtént már ez.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem régóta, eddig sima orrdugulás volt. Kb két napja meg be volt dugulva, tegnap ilyen tusszentes rohamok jöttek rám, vagy 40et tusszentettem és folyamatosan “csavarta” az orrom a nátha, ma nem tusszogok de úgy érzem mindig tele van.
2020. jan. 30. 17:06
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy gyulladásba jött és bedagadt az egész orrüreget bélelő nyálkahártya. Óvatosan kell használni az orrcseppet és gyulladásgátlót is kell szedni.
4/4 A kérdező kommentje:
És milyen gyulladásgátló jó erre? Tudok vény nélkül is venni?
2020. jan. 30. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!