Miért okoz szívritmus zavart ha wc-zés közben valaki nyom?
EKG-ra kötöd magad a wc-? Vagy ezt hogyan állapítottad meg? Nem hiszem, hogy az ritmus zavar lenne, max. a vérnyomásod emelkedik meg hirtelen az erőlködés miatt.
De ha szerinted az, akkor menj el kardiológiára, és csináljatok egy terheléses EKG-t.
Elvileg vannak ilyen extra ütések, aminek orvosi megnevezése is van, és teljesen normális.
Lehet pszchiés eredetű is.
Régen tettek 24órás EKG-t, aztán az egyik időpontban valami rossz volt, kérdezte az orvos hogy mit csináltam éppen, mondtam h a wcn ültem, és mondta hogy akkor azért.
Mindenképpen menj el azért egy kardiologushoz.
Nekem konkrétan 2x már volt olyan, hogy annyira kihagyott egy szívverés, hogy pillanatra elment a kép előttem, majd begyorsult a szívverés es kivert a víz, le kellett feküdnöm.
Érdekes hogy wc zés után elmúlik és könnyebben kapok levegőt is. Sokszor már azelőtt tudom hogy wc re kell mennem, mielőtt érezném, mert elkezdek nehezen kapni levegőt, és előjön a szívritmuszavar.
De utána spontán rendeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!