Ti is aggódtok a koronavírus miatt?
Sziasztok!
Megjelent egy új vírus ugye a koronavírus...én nagyon aggódok miatta,hogy elterjed itthon is...és nem tudunk tenni ellene semmit én beteg voltam sajnos köhögtem nagyon pár napja már jobban vagyok lázam nem volt de még én is köhögök nem tudom mit rudnék tenni ez ellen..:/ aggódok nagyon ti hogy élitek meg ezt a helyzetet? Oh és van cukorbeteg családtagom nem is egy...:/ és aggódok
Vírusra jó, hogy nincs antibiotikum, mivel az baktériumokra van. Vírusok ellen nagyon-nagyon minimális rendelkezésre álló gyógyszer van, csak úgy mondom, amiket náthára kapsz, azok sem konkrétan a fertőzésre vannak. Nem tudom hol olvastad, de nálunk nincs ezzel a vírussal diagnosztizált beteg.
Másfelől pedig, arról nem szólnak a hírek, hogy azok az emberek, akik meghaltak, milyen általános egészségügyi állapotban voltak. Persze, biztos volt olyan, aki alapvetően egészséges volt, egy influenzába is haltak már meg sajnos életerős emberek, de hidd el, hogy a többségnek korábbról már voltak betegségeik. A súlyosan immungyenge betegeknek például bármilyen infekció halálos lehet sajnos. Plusz, akárhonnan nézzük, nézd meg Kína lakosságát, a fertőzöttek és a halottak számát, arányosíts. Ettől még persze a probléma valós, és meg kell fékezni, de az biztos, hogy a pánik, legalábbis nálunk, hatványozottan magasabb, mint a veszély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!