Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Végbél polipot állapítottak...

Végbél polipot állapítottak meg nálam.37 éves vagyok és épp 22 hetes terhes. A szülés után tudják csak eltávolítani. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi lett a végeredmény? Elég nagy most a pánik.

Figyelt kérdés
A babára ez ugye nincs hatással? A polip amúgy azt is jelenti hogy végbél rákom van?

2020. jan. 29. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mintát vettek belőle szövettanra?
2020. jan. 29. 21:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, mert terhesség alatt nem lehet.
2020. jan. 29. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor passz. De miért nem kérdezted az orvost aki csinálta a tükrözést? S volt panaszod is? Normális esetben egy ártalmatlan polipból lesz 5-8 év alatt a daganat. De kérdés neked mióta növekszik? S ha már panaszt okoz, nem túl szerencsés.
2020. jan. 29. 21:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért kellett elmenni mert csökkent a terhesség alatt a hemoglobin szint és nem tudták hogy miért. Ma kiderült hogy van ez a polypoid. 3-4 hónapja lehet kb.
2020. jan. 29. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Anyumnak kb 40 eve van, volt vegbél polipja .

Lecsippentik altatasban mikor kiújúl.

Gyógyszert szed rá, mert többnyire gyulladasban van nála az a terület.

Diétázik.

Vannak tiltólistás etelek.

Betartja a diétát, nagyon jó egészsegnek örvend.

Unokázik :)

2020. jan. 29. 22:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Esetleg nem tudod / tudjátok hogy ez a polip nem okoz e problémát a magzat fejlődése során? Még 4 hónapon van hátra a szülésig.
2020. jan. 29. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem tudták lecsippenteni???? Én ezt nem értem. Egyik rokonom 2 évente jár vastagbél tükrözésre, mindig találnak polipokat, amiket rögtön le is csippentenek, aztán szövettan....

Nem vérzel hátulról? A vérző polipok okozhatnak vérszegénységet, ami a hemoglobin csökkenés.

Azt, hogy mi ez az egész, okozhat-e a babádnak problémát, az orvosoddal beszéld át hamar!

2020. jan. 29. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Keress egy nagyon jó gaszróst.

Akinek minden kérdésedet feltehetsz.

Anyum nem volt várandós, így nem tudom okoz -e gondot.

De menj biztosra.

Szekleted figyeld, akar hajszálerek is távozhatnak.

2020. jan. 29. 22:46
 9/9 anonim válasza:

NEM okoz problémát akkor mondták VOLNA!!!

Nyugodj meg, minden rendben lesz 😊 🙏

2020. jan. 30. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!