Koronavirus! Mit gondoltok errol?
Tehat a halalozasok szama megnott, 80-ra emelkedett. De szerintetek az miert van, hogy mashol is van beteg (lasd: Skocia, Franciaorszag, Kanada, stb.), megis Kinaban halnak meg benne?
Ha mar annyi eszuk van, hogy kutyatol kezdve denevert meg vadallatokat stb. megesznek akkor lehetseges, hogy az o szervezetuk mashogy reagal erre? Lehet, hogy ha itt megjelenik akkor az europai emberek szervezetet annyira "betegiti meg" mint egy influenza vagy valami virusos megfazas? Hiszen en sehol nem olvastam, hogy a kinaiakon kivul masok meghaltak volna benne. Akkor van meg esely, hogy ha ide erne esetleg, nalunk kevesbe lesz Europaban halalos kimenetelu?
Lehet mi magyarok meg sem érezzük, olyan lenne mint a levegő :D beszív, kifúj.
Nekem eszembe se jutna megenni azokat a dögöket amit ők (kínaiak) megesznek.
Ok, legyünk morbidak, az mindig jó a pánikra: most 8 milliárd ember van a Földön. Szerinted,, ha meghal koronavírusban csak a fele - ami abszolúte nonszensz! -, akkor nem marad még elég?
Nézz már utána a nagy járványoknak: pestis, kolera, spanyolnátha. Hány ember halt meg? Hányszor volt olyan, hogy aki ápolta a begeget, az nem halt meg, pedig ugyanazt a levegőt szítta-fútta, mint más. Immunrendszer. És még a védőoltást sem ismerték!
És no pánik, ez a lényeg.
Remek...plane, hogy nem ertem mi van.
Valahol elmeletileg bezartak a reptereket, nem indul jarat...mashol azt olvasom, hogy hamarosan indulnak vissza vilagszerte ahonnan hazamentek Kinaba a holdujev miatt.
Remelem tenyleg nem fog ide is elerni es nem fog gondot okozni.
Valószínűleg nem voltak éppen a legjobb állpotban.
Amúgy a legtöbb járványban az idősek és a fiatalok halnak meg elsőnek. Az immunrendszerük miatt.
Koszonom a valaszokat!
Oszinten, kicsit megnyugtattatok!
Az eus betegekrol nem tudtam semmit (kor, van-e valami betegsege), igy mar erthetobb.
Viszont akkor Kinaban az a 80 fo nem sok a kozel 3000-bol? Mar az is megnyugtatobb, ha azt mondjatok, hogy itt az EU-ban legalabb felkeszultebbek mint ott. Na meg az is igaz, hogy hirtelen emelkedik a fertozottek szama es igy egyertelmuen nem lehet konnyu Kinaban ellatni a betegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!