Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Holnapra, , betegnek kell...

Holnapra, , betegnek kell lennem"! Ötletek?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy megjött a mensim, és amúgy is szarul vagyok (fáj egy picit a torkom és náthás is vagyok egy kicsit) , szóval holnap nem szeretnék iskolába menni(*taps taps taps* nekem, tudom =-=).

Valaki esetleg tudna valami gyors módot, hogy hogyan ,,betegíthetném"(láz, hőemelkedés) meg magam holnapra?

U.i.:Tényleg valami gyors megoldás lenne jó.A válaszokat előre is köszönöm

2020. jan. 26. 23:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9# Végül otthon maradtam, mert tényleg beteg vagyok. Ma megyünk orvoshoz :')

10# Nem értelek

2020. jan. 28. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Minden piros betűs napon lógsz 40 évig, mert csak?
2020. jan. 28. 14:52
 13/14 A kérdező kommentje:
12# Nem, de ma voltunk orvosnál, és sikeresen kiírt erre a hétre. :')
2020. jan. 28. 16:49
 14/14 felkelhetetle ***** válasza:
93%

Jujj, de szeretem ezeket a kérdéseket, eszembe juttatják a sulis időket xdd

Egyébként ilyen rövid idő alatt, nem hinném hogy sikerülne olyan betegséget szerezned, ami látható is, illetve nyilván vannak ilyenek csak szerintem nem éri meg kockáztatni egy nap hiányzásért, nehogy valami komoly legyen belőle

Amúgy szerintem, ha az orvoshoz elmész akkor mar ezekkel a ,,tünetekkel" is kiír

2020. jan. 28. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!