Csak nekem fura ez a koronavírus?
Figyelt kérdés
Nyílván van benne média hiszti és a világ erről beszél csak.... Egy kommunista országban ahol a negatív híreket cenzúrázzák és mégis 50ember halálát elismerték ... Csak merem remélni hogy ez tényleg "csak" 50 ember és nem 500 vagy több mi a véleményetek ?2020. jan. 26. 16:46
12/18 anonim válasza:
6-os akkor cseréljünk! Elviszem a mezei influenzát helyetted,ha te ekapod a koronavírust !
De azt tudnod kell hogy aki eddig felépült az uj virusbol az kevesbb,mint aki belehalt! De te vagy a szakértő!
A tüdőgyulladással járó fertőzés miatt eddig 56-an haltak meg, miközben vannak olyanok is, akik meggyógyultak, a számuk 49
13/18 A kérdező kommentje:
már 80ember halt bele és több mint 3000 a betegek száma....
2020. jan. 27. 16:42
14/18 anonim válasza:
Fel van fújva a betegség, jó hegyi levegő kéne és egy izolált szoba ahol legalább 30 vagy 35 % oxigéntartalmu levegő, és a gyógyulás 100% garantált, a hegyi levegő alatt a tisztaságot értem.
15/18 anonim válasza:
Amúgy korona vírus több féle van, ez csak egy új féle, mint mondjuk fekete ember, fehér ember, és most megjelent egy sárga ember :D
16/18 anonim válasza:
6. Alátudod támasztani valamivel a "megkérdőjelezhetetlen szakértelmedet" vagy csak játszod itt a szakértőt?Engem ész érvekkel meg lehet győzni.Mi is csak hírek alapján tudunk tájékozódni ezen a téren és megfigyelés alapján mérlegelni, hogy mi igaz és mi nem.
17/18 anonim válasza:
16-os, most már elég észérv van?
18/18 anonim válasza:
17-es Igen van. Elismerem igazad volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!