Mennyi az esélye, hogy a koronavírus Magyarországra is elér?
Figyelt kérdés
Még az is érdekelni hogy kb. meddig tart.2020. jan. 24. 19:30
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
"Mindez azonban későn jön, hogy elkerüljék a jelentős közegészségügyi válságot - figyelmeztette a fertőző betegségek szakértői. Yi Guan, a hongkongi székhelyű magas rangú virológus, aki segített a Sars vírus okának azonosításában, azt mondta, hogy sokkal jobban aggódik e betegség miatt, és attól tart, hogy a terjedésének ellenőrzésére szolgáló ablak már bezáródott.
„Soha nem éreztem féltem. Ezúttal félek ”- mondta Yi, aki a Hongkong Egyetem feltörekvő fertőző betegségek állami kulcsfontosságú laboratóriumát vezette, Kína befolyásos Caixin magazinjának . "
13/18 anonim válasza:
Hogy megállítsák a vírust,ahhoz az kell,hogy az összes országból ki be járást lezárni,csak áruszállítás történhet ellenőrzött körülmények között,ill maszkok kötelező hordása! Senki nem fogja meglépni ezt nyugaton!
14/18 anonim válasza:
Dogoljon inkább a nép meg,csak rám szavazzanak!
15/18 anonim válasza:
Pár tucat halálos áldozat miatt még nem zárnának le egy 11 milliós várost. Ilyen az élet most Wuhanban:
https://www.youtube.com/watch?v=luztqxUBvZo
Ezt is érdemes megnézni (magyar nyelvű):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!