Nagyon félek a 13 éves fiammal együtt, mit tegyek?
Sajnos nem volt ilyenben részem,de ha nem javul és műteni kell akkor csak az az opció marad :(
Sajnos ez nem játék. A limfóma azt úgy tudom fájdalom mentes.
Bár nekem a mandulám melletti nyirokcsomó duzzad meg úgy hogy betüszösödött ( én 26 évesen 3 hétig szenvedtem vele sajnos lábon kihordtam)
Lehet van valami vírus és kinél hogy jön ki :/ nekem pl rossz antibiotikumot írt fel és azért nem javultam.
Reméljük meggyógyul, addig fájdalomcsillapító ha szabad neki szedni
Jobbulást 😊😊😊
Szerintem ha tényleg olyan akkor aznap megműtik.
Bár nekem nem hiszem, hogy ez a jellegű problémám volt, nekem belül duzzadt meg. Szegénynek gondolom le van terhelve a betegség miatt a szervezete meg rossz neki az a duzzanat.
Kamillával borogatnám vagy felhívnám még az orvost hogy mivel ha nem mondta. Sálat is adnék rá( takarja hátha jobb kedve lenne hogy nem látja)
Kedves anyuka, úgy tűnik valóban a fiad is kiírhatta a kérdést (aranyos) no de az a lényeg, hogy neki is válaszoltam privátban a lényeg, hogy a páromat is épp holnap műtik meg hasonló sztori miatt, annyi hogy ő mivel azt gondolta zsírmirigy nem foglalkozott vele és kb egy év után begyulladt, fájdalmassá vált.
Nála is volt vérvétel, gyulladást mutatott ki , megultrahangozták és kiderült hogy egy szétesett , elhalt nyirokcsomó..állítólag az orvosok nem is láttak még ilyet.
Kiszedték neki, elküldték szövettanra de nem volt vele gond...
3 napot volt benn akkor a kórházban, holnap annyi, hogy kieszedik a benn maradt tokot és jöhet haza.
Nem kell vele többet foglalkozni.
Mivel írod , hogy a fiad 13 éves, feltételezem, hogy nem dohányzik, viszont begyulladhatott neki bármitől.
Egy rossz fogtól , vagy akár ha probémás a bőre attól is, szóval előfordul.
Ha túl vagytok a műtéten azt gondolom egy fogászati szűrés nem árt, illetva ha problémás a bőre akkor azt érdemes kezelni, hogy nehogy megint begyulladjn valamelyik nyirokcsomó.
Remélem sikerült kicsit megnyugtatnom mindenkit.
Írjatok, hogy mi a helyzet..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!