Mi lehet a bajom? Segítség kéne.
Sziasztok!
5 hónapja kezdődött. Akkor elkezdett fájni a fejem, és az általános közérzetem is romlott. Rá nemsokára elkezdett vérezni az orrom, majdnem hogy 1 héten át, napi rendszerességgel. Nem sok, úgy egy olyan 1 perc után elállt. Akkor algopyrint szedtem a fejfájásra, és arra gyanakodtam, hogy annak a hatóanyaga okozhatta. Abbahagytam a szedését. A fejfájás egy 3 hónap után elállt, azonban egy hónapja újra előjött. Szintúgy az orrvérzés. Új tünetkén azt veszem észre, mintha a bal szemem alsó szegmensében elsötétedne egy kicsit, majd visszatér a normális állapotba. Továbbá néha ilyen szikrázó villanásokat is látok. Online kutatásaim során két eshetőségre gondoltam: migrén, illetve vérszegénység. Vérnyomásom teljesen normális.
Valakinek van ötlete mi lehet? Esetleg volt valakivel ilyen?
Közérzetem is elég rossz, rosszabbodik is. Fáradt, levert vagyok, és gyengének érzem magam, étvágyam is csökken.
Válaszokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!