Mi lehet a gond? (Véres köpet, légszomj) többi lent
Sziasztik! Leszögezném, hogy orvoshoz már van időpontom, úgyhogy nem távdiagnosztizálást szeretnék, csak ha esetleg valaki élt át hasonlót, az érdekelne. :)
Tehát, elég sovány vagyok, 2 éve nem túl erős immunrendszerrel. Kb ugyanennyi ideje állandóan vissza visszatér a köhögős-orrfolyós dolog, mellette nagy mennyiségű kicsit buborékos köpettel. Ez eltart 2-3 hónapig is akár, nem igazán javul, vagy nagyon könnyen visszaesik. Ilyenkor a mellkasomban elől érzek egy izomláz szerű fájdalmat, felül, a szegycsontom két oldalán pedig égést. Fekvő helyzetben időnként van egy fura melegvíz-érzés a hátamban, mintha lötyögne. Most is belekerültem egy ilyen szép időszakba, talán ez már a 6. Hete, de most az egyébként nagyon jó állóképességem is bánta. Nehezen megyek fel egy lépcsőn, vagy akár egyenesen is, nem tudok állni sokáig, állandóan ragad le a szemem, állva nehezen kapok levegőt, csak fekve, de úgy is volt hogy arra ébredtem hogy zihálok. Az elmúlt 2 napban pedig (nem tudom hogy van e köze hozzá) de nagyon zavart volta. Azt hitték páran hogy részeg vagyok. Nem emlékszek arra, hogy hol jártam, mit csináltam, csak felvillanások vannak. Olyan volt mintha álmodnék. Ma reggel pedig felkeltem, fájt a mellkasom ahogy szokott, és valami barnásat köptem, vörös potokkal-csíkokkal. Az emberek beszédére alig tudok koncentrálni, fájnak a kezeim, lábaim. Nagyon nem tetszik. 23 éves vagyok, lány.
Köszönöm ha végigolvastad, és van valami ötleted/tapasztalatod :)
Szia!
Vérköpésem nekem is volt. Fül-orr-gégész, illetve tüdőröntgen, és spirometria amit csináltak. Nyugi, egyik sem fájt. És kiderült, hogy nincs semmi gáz. Még amit érdemes lenne megnézni, hogy reflux van-e neked. (a mellkas fájdalom miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!