Van esélyem rá, hogy ez nem csontrák?
A mellkasi bordán megjelent egy csont keménységű, kb. 4 cm hosszú, 3 cm széles kinövés. Az orvos beutalt rötgenre. Kérdeztem, hogy lehet-e rák, azt mondta, hogy nem akar ijesztgetni és ne gondoljak egyből a legrosszbra, de az is benne van a pakliban, utána kell járni mi ez. Nagyon félek! Egyébként.. nem tudom, van-e jelentősége, de erőnlétileg teljesen jól vagyok, jól is nézek ki, rendszeresen edzek. Viszont az elmúlt években több traumán is átestem, amelyek lelkileg nagyon meggyötörtek.
Van némi esély rá, hogy jó indulatú az elváltozás?
38/N
Bocs, de ezt honnan lehetne megmondani neten keresztül, ha az orvos sem tudja vizsgálat alapján.
Az orvosod azt mondta, hogy ez IS lehetséges, magyarul nem csak rák, hanem még más (valószínüleg több) egyéb ok is szóba jöhet, de csak a röntgen-vizsgálat alapján lehet eldönteni.
Melyik részen?
Lehet sokminden, kizárólag bordán elég ritka a rák. Röntgen mindenképpen indokolt,ha meg ott eredmény nincs,akkor CT vagy MR,de
Az nagyon jó lenne.. bárcsak az lenne, köszönöm!
Még annyit, hogy fájni nem fáj. Tudom, ez nem kizáró ok, mert későbbi stádiumban még fájhat. De hátha mégis kicsit irányadó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!