Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nemi úton terjedő betegség?

Nemi úton terjedő betegség?

Figyelt kérdés
A párommal az aktus után úgy keltünk fel hogy neki herpesz lett és hólyagok jöttek ki a nemiszervén. Ilyen elő fordult már máskor is de mind ketten jártunk ezzel orvoshoz nekem azt mondták egészséges vagyok neki még azt mondták gomba. Arra gondoltam hogy biztos én hordozók olyan vírust aminek nem jelentkeznek a tünetei. Járt már valaki hasonlóan? Mi a megoldás ilyenkor?

2020. jan. 10. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagy,vagy lány? Nemi úton betegségeknél mindig mind a két felet kezelni kell egyszerre. Pl. gomba a nőknél szokott tüneteket okozni, férfiaknál ugyan nem feltétlenül,de attól még fertőznek és ha nem kezelik a két felet egyszerre,akkor un. pingpong fertőzés alakul ki. De most akkor herpesze lett a párodnak, vagy gombája?

A herpest vírus okozza, a gombát gomba.

2020. jan. 10. 21:24
 2/5 gublug ***** válasza:

Hat... Volt egy lany akitol mindig eperultetveny lett a tokomon, pedig rendes csaj volt.

Egyszer majdnem lerohadt, mar foszlott a legfelso borreteg.

Canestennel kentem. Mindig. Napi 2*-3*. Az mindig helyre tette.

2020. jan. 10. 23:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok és hát nem kell szerintem részletezném a szex hogy működik. A barátom száján herpesz a füttyijén fehér picihólyagok jelentek meg. A hólyagokkal már 1 éve küzd minden féle orvosnál volt vele de nem tudják hivatalosan miaz. Most bűntudatot van mert úgy érzem hogy mindenről én tehetek és nekem kellene küzdenem ilyenekkel nem neki. Mikor orvosnál voltam mindent elmondtam és az orvos vizsgálat után azt mondta ne aggódjak mert nem talált semmit. De valaminek lenni kell akkor.
2020. jan. 11. 06:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze a hólyagok elis tűnnek aztán minden hónapban 1-2 alkalommal ki is jön. Akkor is kiszokott ha nem vagyunk együtt
2020. jan. 11. 06:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó tudni,hogy a herpes vírusával szinte mindenki fertőződik már a születésekor. Ilyenkor a vírus mindig is ott kering a vérben és akkor okoz panaszt,amikor az immunrendszer kicsit legyengül. Ezt sem mindenkinél,hiszen van olyan ember,akinek életében csak 1-2x van herpese,pedig a vírus "benne van". Mindenkinél más hozza ki a tüneteket. Van akinél betegség, van akinél stressz, van akinél a napfény, van akinél a menses. És az is jellemző,hogy egy-egy embernél ugyanazon a testtájékon szokott kijönni. Úgyhogy nyugodj meg! Nem tőled kapja el és nem te okozod neki!
2020. jan. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!