Batmandark kérdése:
Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A problémám az, hogy aranyerem van (ezt tudom is, kitapintható, eléggé kint van) kenem Reparonnal, hatására múlni kezdett. Ez a jó. Ami viszont nem, hogy fura székelési ingerem van pedig tudom hogy nincs semmi (kitapasztaltam, 2 hete szórakozok, hol elmúlt hol nem). Székletem normális, nem véres nem nyálkás, alakja és színe is jó. Rendszeressége összefügg azzal hogy mennyit eszek. Volt hogy egy napig semmi, rá egy napra 4 szer mentem, rendes volt (Előtte való nap sokat ettem). Kicsit hipchonder is vagyok, szóval benne van hogy csak beképzelem. A kérdés, hogy az aranyér okozhatja ezt? A hatam is fáj a keresztcsontomnál de az valszeg csak elfekvés. Nem fogyok, nem vagyok fáradt se vérszegény. Előre is kösz!
2020. jan. 6. 19:08
1/2 A kérdező kommentje:
21 éves srác vagyok.
2020. jan. 6. 19:10
2/2 anonim válasza:
Azért egy proktológiai kivizsgálás nem ártana, bár ilyen fiatalon még nem jellemző a béldaganat, de azért a saját megnyutatásod miatt menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!