Sárga és fehér folt a számban? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Napokkal ezelőtt elkezdett fájni egy picit a torkom, belevilágítottam a számba vakuval hogy megnézzem. Leghátul a szájpadlásom két oldalt piros, nagyon hátul piros és sárga foltok vannak (ahol már kezdődik a nyelőcsövem). A felső fogsorom mögött a szájpadlásom majdnem közepéig fehér az egész. A manduláim megvannak, utánanéztem és lehet Leukoplakia, aminek a szövődménye rák is lehet súlyos esetben, szóval eléggé megijedtem, de csak hétfőn rendel az orvos.. Addig is valami tipp?2020. jan. 4. 00:43
1/2 54545454 válasza:
30 percnyi keresés után arra jutottam hogy talán gombás fertőzés .Most lehet hogy a világ legnagyobb hülyeségét mondtam de talán, kitudja . Az internetnek meg szerintem nem kéne hinni mert ott már egy kis fejfájásra is rámondják hogy az embernek agyrákja van. addigis kitartást és ne izgulj rá annál rosszabb lesz.
2/2 anonim válasza:
A rák nem egyik pillanatról a másikra kezdődik. Valószínű,hogy bakteriális mandula, illetve garatgyulladásod van. Vegyél a patikában torokfertőtlenítőt (én Strepsilst szoktam), annak van antibacteriális,és gomba elleni hatóanyaga is). Hétfőig használd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!