Nagyobb falat lenyelese után jobb lapockaba sugárzó fájdalom mitől?
Már két hónapja szenvedek a fenti panasszal. Minden Egyes lenyelt falat után a jobb lapockamnal belül ahogy le ér az étel fájdalmat érzek. Szó szerint érzem ahogy ott hozzá ér a falat valamihez és fáj, húzódik kb.
Voltam mindenféle vizsgálaton de egyelőre semmi megoldás és így minden eves előtt mar félek hogy megint fájni fog.:(
Volt valakinek hasonló??
Help :((
Kisebbnel is érzem csak nem annyira intenzíven...
Első válaszoló : nyelési röntgenre küldtek el oda jovojeten megyek még gyomor tükrözesre. Lehet nyelocso tükrözesre is kellett volna küldeniuk? De a gyomor tükrözesnel látni fogják azt a részt is gondolom
Köszönöm az érdeklődést
A gyomor tükrözesen nem láttak semmit illetve voltam nyelési rontgenen ott valami olyat láttak csak hogy nyeleskkr a nyelocsovem jegulum magasságában balra dislocalt. Ez nem tudom mit jelent.
Még mindig megvannak a panaszaim sajnos..
Azért az nagyon jó, hogy kizárhatod a legrosszabbat!
Sok savat nem láttak tükrözéskor? S mivel indokolták a panaszaid? Jobbulást kívánok neked!
Ma voltam szövettani eredményért sajnos helikobakter fertőzésem van :(
De a hatfajdalom biztos nem ettől van szóval az még mindig kérdéses...majd mennem kell nyaki ultrahangra meg hasira.
A helikobakterre meg antibiotikumot írták fel de most olvastam valami masticha növényről hogy az is jó rá .. nemtudom kicsit megijedtem mert sok rosszat olvastam erről a betegségről :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!