Dóri84 kérdése:
Epegond, vagy hasnyálmirigy?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja volt egy lázzal és hasmenéssel járó vírusom. Pár nap után jobban lettem de a bőröm viszketni kezdett. Karácsonyra besárgultam. Sürgősségire mentünk. Csináltak rengeteg labort, hasi ultrahangot. Vérkép jó, gyulladás nincs, bilirubin és majértékek rosszak. Ultrahangon máj, lép, hasnyálmirigy rendben, homogének, szabályosak, nem nagyobbak. Epehólyag nagyobb és vann benne 2,5cm-es kő. Gyanítják h epevezeték elzáródott kisebb kőtől de uh-on nem látszik. Ezért hasi ct kell. Azt is mondta doktornő, hogy nagyon ritka esetben daganat is elzárhatja az utat. Pl hasnyálmirigy daganata stb. Erről rémeket olvastam a neten. 35 éves vagyok, két kisfiam van.Rettegek, hogy mi van. Valaki tud írni esetleg valami nyugtatót? Délutabb 2re megyek a cz-re. Köszönöm szépen!2020. jan. 2. 09:30
11/12 anonim válasza:
Örülök, hogy így alakult. Jó egészséget!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nektek is a legjobbakat!
2020. jan. 2. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!