Szemszárazságra létezik kenőcs?
Figyelt kérdés
Sajnos mostanában nagyon száraz a szemem (Égő érzés, néha belenyílal, diszkomfort). Voltam orvosnál, ő mondta, hogy ez szemszárazság. Felírt 5 féle szemcseppet, hogy ezeket próbálgassam, már a harmadik félét próbálom, de ez sem tökéletes. Éjjel szárad ki leginkább... Régen mintha láttam volna éjszakai kenőcsőt (nem csepp), de most nem találok ilyet. Ti tudtok ilyet? Tartósítószermentes? Valami más ajánlat esetleg?2019. dec. 30. 08:29
1/2 anonim válasza:
Kenőcsről nem hallottam még, a műkönnyeket kellene megpróbálni, sok fajta van. Segit ha több folyadékot iszol, és a szoba levegőjét is párásítod. Edénybe, vázába vizet teszel, vagy egy vizes törölközőt a radiátorra.
2/2 anonim válasza:
Van kenőcs, nekem legelőször azt írtak fel, de nekem nem jött be. Kell egy kis idő, mire feloldódik a szemben. A nevére már nem emlékszem, de szerintem nem jobb a hatása, mint a szemcseppé. Abban igaza volt az orvosodnak, hogy próbálj ki többet. Én is csak többedikre találtam meg a számomra megfelelőt. Amúgy ezen a szárazság tényen nem nagyon lehet segíteni. Leginkább a monitor/telefon bámulás váltja ki a kevesebb pislogás miatt. Drasztikusan le kellene csökkenteni ezeket, hogy műkönny nélkül is jól érezd magad.
Én most a Refresch-t használom, ez 3 hónapig szavidős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!