Mit csináljak? Semmi sem hat, nincs orvos, semmi.
Napok óta nagyon fáj a torkom, alig birok nyelni, nagyon piros is a torkom, probaltam mar Kamillás teát, mézes teát, gyömbér teát, gyógyszereket, fájdalomcsillapítót, de semmi sem hat, ráadásul most még a lázam is felment 37.5-re.
2-3 napig még biztos nincs orvos, ügyeleten voltam, ott semmit se tudtak velem kezdeni, mit csináljak, mit ajánlotok?
Meleg, rettenetesen sós vízzel gargarizálj, az használ a torkodnak.
38 alatt hőemelkedésed van, nem lázad. Az ügyelet pedig halasztást nem tűrő dolgokra van, nem torokgyulladásra, ami pár nap alatt magától is meggyógyul.
"ügyeleten voltam, ott semmit se tudtak velem kezdeni"
Mivel nem ügyeletre tartozó eset vagy. A 37.5 az nem láz, csak hőemelkedés.
"Napok óta..." még tegnap is volt háziorvos.
Mit ajánlunk? Neocitran és társai.
Kedves utolsó!
Tegnap nem volt háziorvos. Ügyelet volt. Nálunk legalábbis tuti.
Egyébként kérdező orvos nincs, de patika van, ott számtalan torokfertőtlenítő közül választhatsz, ami hat a torkodra.
37,5 pl nálam láz, tekintve, hogy a normál testhőmérsékletem a 34,5-35,2 közt mozog
Kérdező, menj rl a patikába és ott kérj rá valamit a tünetek alapján egy jobb gyógyszerész tud segíteni
Nekem amúgy a kettesével szedett aspirin complex segít csak, de mindenképp beszélj a patikussal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!