Szétrobban a gyomra?
Figyelt kérdés
Gyomordaganatos beteg, utóbbi időben hasmenése van, jelentheti hogy szét fog robbani lassan a gyomra? Az biztos halált jelent?2019. dec. 27. 20:29
1/6 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy az emésztőrendszer nem csak a gyomorból áll? A végtermék a belekben állítódik elő és onnan is távozik. Én a hasmenést inkább a kezeléseknek tulajdonítanám. Szétrobbanni amúgy sem tudna a gyomra, maximum perforálni, de annak jóval súlyosabb jelei vannak mint a hasmenés.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ez a legsúlyosabb jele, nyilván tisztában vagyok vele:) 4 hete kórházban fekszik gyomorvérzés miatt, infúziót és vért is kap
2019. dec. 27. 20:50
3/6 anonim válasza:
Senkinek nem tud szétrobbanni a gyomra.
Másrészt még a gyomorperforáció sem jelent biztos halált, de elég nagy fájdalamkat okoz!
4/6 anonim válasza:
Szerencsétlen beteg :( Jobbulást kívánok Neki, neked pedig több információt az orvosoktól, vagy a google-tól! Méghogy szétrobban a gyomra... a vérzést valószínűleg a daganat okozza, a hasmenés meg egy járulékos tünet.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3as és 4es!
2019. dec. 27. 22:09
6/6 anonim válasza:
Onnantól hogy az én gyomordaganatos apukám szintén gyomorverzéssel feküdt bent és megjelent a hasmenés is, 2 napon belül meghalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!