A széklet probléma, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Két napja görcsöl a hasam, minden ok nélkül. Tegnap és a mai székletemben is láttam : olyan mint a rizsszem és valami hártyába. Szét lehet nyomni. Utánna megnéztem alaposabban olyan mintha fehér cérnaszálak lennének benne. Ez bélfereg lehet? Háziorvosom az idén már nem rendel azért érdeklődöm. Néztem a neten képeket , olyan mintha az lenne. A fenekem nem viszked. Egyébként nem szoktam nézegetni a székletem csak egyik petéhez hasonló a székletem kívül volt ezért tűnt fel2019. dec. 27. 11:16
1/15 anonim válasza:
Igen, lehet hogy peték. Mivel fáj is a hasad, eléggé gyanús,hogy megfertőzödtél valahogy. Van állatod? El kell menni az orvoshoz, ő küld be széklet mintát és megnézik. Van rá gyógyszer ami hatásos.
2/15 A kérdező kommentje:
Nincs állatom, a barátnőmnek van kiscicája. Megsimogattam, de utánna mostam kezet. Ha csak januárban tudok elmenni orvoshoz, akkor nem lesz gond?
2019. dec. 27. 11:52
4/15 A kérdező kommentje:
Elnézést a képért, de hátha így biztosra tudtok menni. Én még soha ilyennel nem találkoztam. A fenekem nem viszket, vagy nem is feltétlenül kell?
2019. dec. 27. 11:55
5/15 anonim válasza:
Mit ettél az előző 2 napban? Férget nem olyan könnyű összeszedni, plána ha állatod sincs. Nem valószínű, hogy az. Inkabb csak megterhelted az emesztőrendszered és ez lett az eredménye. Próbalj diétázni pár napig.
6/15 A kérdező kommentje:
Parafinolajat kell innom este egy evőkanállal, mert bél endometriozisom van és nehezen megy a székletürítés. E hét kedden, szerdán használtam aranyérre végbél kúpot, és kenőcsöt. Diétàtom 3 hete és sok 2,5 l folyadékot sikerül meginnom, hátha könnyebb lesz a székelés. A paraffinolaj segítségével szerencsére nem kell erőlködnöm.
2019. dec. 27. 15:07
7/15 anonim válasza:
Nem jól átsütött disznóhústól vagy haltól is el lehet kapni. Ezért nem szabad a fasirtot se megkóstolni sütés előtt. Ha görcsöl a hasad akkor menj el másik orvoshoz. Január még messze van.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem eszem húst , fokozza a betegségemet
2019. dec. 27. 16:07
9/15 anonim válasza:
Akkor nincs ötletem. Görcsölő hassal én nem bínék ki 5 napot, másnem az ügyeletre elmennék.
10/15 A kérdező kommentje:
Privátban kaptam egy ötletet. Candida a bélben, élesztő gomba . Tipp: reggel egy főtt víz pohárba sok nyálat köpjek bele, 30 perc múlva a nyál az üveg aljára esik akkor gomba van a szervezetemben. Elég gyenge az immunrendszerem, az elmúlt 3 hétben . Sokat hányok, székelési gondok a bél endo miatt. Nem mintha ha ez hű de jó lenne de még mindig jobb mint a férgek . Reggel kipróbálom
2019. dec. 27. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!