Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Emelkedô prolaktin szint,...

Delavega kérdése:

Emelkedô prolaktin szint, nagy baj lehet belôle?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lètezik olyan természetes tabletta, vagy teakeverèk, ami normalizálná a prolaktin szintet. Az úgynevezett összprolaktin szintem 32% körül volt az utolsó vèrkèpen. Eddig ezt nem volt bajom, ha nem muszáj nemszednèk gyógyszert rá. Az Alap betegségemre lepot szedek 25mg. Untig elég nekem azis. Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tanalcsoltok nekem erre? A többi èrtèkem rendben, cukrok kérem 5ös, gyulladâs daganatom nincs. Nem èrtem. A vâlaszt előre is köszönöm!

2019. dec. 22. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt tanácsolom, hogy hallgass az orvosodra, aki ismeri a teljes kórképed és a leleteid, névtelen, nem orvos, intetnetes források helyett!
2019. dec. 22. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Leponexet szedsz? Az antipszichotikumok emelhetik a prolaktin-szintet. Nekem is az egekben volt, amikor ráállítottak ilyen gyógyszerekre.
2019. dec. 22. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Osztom a 2-es válaszoló véleményét. Ha abbahagyod 3-4 hónap és magától rendeződik, ha mégse..a barátcserje, ami természetes prolaktin csökkentő.
2020. febr. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!