Ez alkoholizmus?
Figyelt kérdés
Amíg föztem a paprikás krumplit,közben megittam kb: 3dl. jó minőségű házipálinkát! mire ezt a posztot megírom,és a végére érek, kimegyek, és megvacsorázok! de a kaja elött még bedobok egy felest, és utána száraz vörös bort iszok! Mi lesz velem?:alkoholista vagyok? már semmi nem érdekel, csak hogy jól érezzem magam!se kutjám, se macskám,52-es férfiember vagyok.-gy érzem jól magam,nem is értem mi a kérdésem! csak beszélgetni szeretnék, senkim nincs.2019. dec. 21. 16:46
2/7 anonim válasza:
Kedves 52-es Férfiember!
Inkább ne csináld, nem lesz jó vége, tapasztalatból írom.
Én épp ennyi idős vagyok, nő és nekem sincs senkim (pontosabban, van egy macskám).
Maradj inkább egy pohárka bornál, de a töményet hagyd el.
3/7 anonim válasza:
A legjobb úton haladsz afelé. 52 éves férfiemberként miért nincs senkid? Nyugodtan lehetne. Vagy ha nem, akkor kutyád vagy macskád legalább. Munkád van?
Karácsonyra ne maradj egyedül, ha lehet.
4/7 anonim válasza:
Chatelj és hangoztasd ott is, hogy épp iszol.
5/7 A kérdező kommentje:
#3- mert senkinek nem kellek! munkám van, de semmi örömöm nincs benne.vagyis a munkatársaimban nincs örömöm.az egyik, életem megrontója!megbolondulok tőle! sajnos vagyis nem!! karácsonykor egyedűl leszek, csak "szenteste" kell mennem anyámhoz! valami katasztrófa lesz! megbolondolok már előre! bár ne élném meg a 24.-ét!
2019. dec. 21. 20:44
6/7 anonim válasza:
Most erre mit mondjak? Nekem se munkám, se anyám. Ha akarnék, sem tudnék senkihez menni Karácsonykor. Itthon fogok csücsülni, egyedül.
Vajon, akkor melyik is a rosszabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!