Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epefàjdalom volt már valakinek...

Epefàjdalom volt már valakinek epekő nélkül?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon elkezdett fájni a jobb bordàmnàl ment végig a fájdalom a jobb oldalamba majd a hátam jobb oldalàba, borzasztó fájdalom volt amit még ma is érzek csak tompàbban. Voltam mellkasröntgenen, ultrahangon meg vérvételen. De minden negatív, nincs epekő, kivéve a vérben emelkedett a lipàz érték. Fájdalomcsillapítót írtak és hazaengedtek. A másik bajom, hogy nagyon gyakran van felső légúti megbetegedésem attól lehet e esetleg ez a fájdalom? Konkrétat nem mondtak semmit, hogy diétàzzak vagy valami

2019. dec. 17. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez inkább vesegörcs lehetett.
2019. dec. 17. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Valami volt, de nem tudom, mi volt és utólag az orvosok sem mondtak rá semmit. Kétszer is volt már, az első rémületes volt, azt hittem belehalok. Testközépen (gyomortájon) a belső szerveim görcsös, fájdalmas mozgásba kezdtek, a rángatózás kiterjedt a végtagjaimra is, a két karomat egymással kellett összefogni, hogy ne rángatózzanak szabadon. Kb. 1 órán át tartott. Annyi bizonyos, hogy mindezt valami vírusfertőzés okozta, mert láz is volt kísérő tünetként, ultrahang nem mutatott ki epekövet és a laborértékek között sem volt kiugró.
2019. dec. 17. 16:06
 3/4 anonim válasza:
100%
nekem bizonyos ételekre begörcsölt az epém. általában pár óráig fáj, de volt már 5 napig tartó epegörcsöm is, amikor még a vizet is kihánytam
2019. dec. 17. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Többször is mentem már ultrahangra hasonló gondok miatt és sosem találtak követ, mégis begörcsölt már párszor az epém. Olyankor fordult elő amikor valami durvábbat ettem (zsírosat). Annyit mondtak, hogy óvatosabban az ilyen kajákkal...
2019. dec. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!