Orvoshoz kellene fordulnom?
Figyelt kérdés
Fél éve kb nagyon gyakran fáj a fejem. Egy héten 4-5x.
Van amikor mar arra kelek,hogy fáj.
Nagyon sokat iszom (viz), tehát azzal nincs probléma.
Szerintetek?
2019. dec. 16. 18:05
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a folyadékhiány okozza. Okozhatja simán vérnyomásprobléma is, vagy migrén, vagy számtalan más oka is lehet. Nálam migrén okozott ilyet. Mindenképpen orvoshoz kell menni!
2/9 anonim válasza:
Mindenképpen, es minél hamarabb. Először háziorcos, lehet, hogy a vérnyomásoddal van probléma, de akármi lehet, ezért ő majd eldönti, hogyan tovább, de egy laborvizsgálat alap, hogy kéne.
4/9 A kérdező kommentje:
Vérnyomás probléma gyanújával már voltam orvosnál. akkor azt mondták jó a magasság es sulyomhoz képest
2019. dec. 16. 18:20
5/9 anonim válasza:
Vérnyomásprobléma egyik hétről a másikra is ki tud alakulni, úgyhogy ezt nem lehet kizárni, de tényleg ezer másik dolog is okozhatja.
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom nem kell a legrosszabbra gondolni, de akar daganat is lehet?
2019. dec. 16. 18:28
7/9 anonim válasza:
Okozhatja bármi, ebben az is benne van, de inkább sokkal gyakoribb, hogy más áll a háttérben.
8/9 anonim válasza:
Azért nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, de a legfontosabb, hogy minél előbb lásson orvos, hogy kiderüljön mi áll a háttérben és véletlenül sem dr google által diagnosztizálbi magad, hogy egyre inkább megijedj. Lehet a stressztől kezdve, a frontérzékenységig minden, ezt ennyiből nem lehet megállapítani.
9/9 anonim válasza:
Reggeli fejfajas a zinternet szerint tipikus agydaganat tunet. Nem is ertem, hogy nem mentel meg el vele dokihoz...
De amugy pl rossz alvasi poz is okozhatja, tenzios fejfajas stb stb.
Spuri doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!