Nyaki porckorongsérvem lett a sok tanulástól, a jövőben hogy tudnám elkerülni?
másfél éve kegyetlen sokat tanulok, napi szinten több órát, emellett ülő munkát végzek, sokszor ott is tanulok, a tanuláshoz számológép kell, rengeteg feladatot kell megoldjak és egyszerűen muszáj hozzájuk begörnyednem kicsit.
A nyakam több mint egy hete keményen fáj, kb a semmiből jött a fájdalom, szinte biztos, hogy nyaki porckorongsérv, vagy annak az előfutára.
A kérdésem, hogyha meg fog gyógyulni, hogy tudnám elkerülni tanulás mellett, hogy ne jöjjön ki újra? Edzőterembe járok, a hátizmaimmal probléma nincsen.
Másik kérdés: vettem magamnak egy nyaki gallért, azt használjam tanulás közben? Lefele fogok nézni de mégis talán ad egy kis támaszt a csigolyáknak
köszi
Mitől lenne "szinte biztos, hogy nyaki porckorongsérv, vagy annak az előfutára"?
És mitől gyógyulna meg?
De ha így gondolod menj el reumatológiára. De ez nem az.
azok miatt gondolom, hogy az, amiket fenn leírtam, másfél év késő estig való görnyedve tanulás.
és te miből gondolod hogy nem az?
Kérdező! #3 vagyok!
Abból gondolom, hogy nekem van! Kettő is a nyaki gerincben, közvetlen egymás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!