Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi az oka az aprobb izomrangas...

Mi az oka az aprobb izomrangasoknak?

Figyelt kérdés

Szem tikkelessel kezdodott, aztan a karomban, labamban ereztem, majd most arcomon tapasztalok apro, nehany masodperxig tarto remegeseket, rezgeseket.

Interneten utanakeresve, ezek sulyosabv betegsegeket is jelenthetnek.

Verkepem szerint magnezuiun es kalcium szintem rendben van.

Most azert szedek magne b6 ot.

Valaki jart mar hasonloan?

Vagy velemenyek?

Koszonom

30/F

2019. dec. 14. 22:27
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
2 hete voltam neurologian fejfajas miatty itt tortent altalabos neurologiai vizsgalat, de mindent rendben talaltak, fejfajasom nyaki gerinc eredetu vszinu.
2019. dec. 14. 22:30
 2/16 anonim ***** válasza:
A szem ideget ingerli valami .Ezt nem lehet kivédeni .
2019. dec. 14. 22:34
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van néha hasonló de semmi bajom nincs. Amúgy ha van valami konkrét gyanú akkor úgy kell bemenni és arra végeznek olyan vizsgálatot. Általános vizsgálatoknál nem térnek ki mindenre. Vérből is sok mindent meg tudnak mondani, de hiába mész el vérvételre néhány tünet vagy betegség láthatatlan lesz, mert arra nem vizsgálják külön, csak ha valami olyan gyanú van és külön kérésre, bár ha jól tudom ez még külön fizetős opció is.
2019. dec. 14. 22:37
 4/16 anonim ***** válasza:
Vérszegénység, rézhiány is okozhat ilyet vagy ha valaki nyugtatót szed.
2019. dec. 14. 22:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Frontint szoktam neha.
2019. dec. 14. 22:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Azt mondják az izomfáradtság is tud kis remegés, meg rángást okozni. Érdemed jól kipihenned magad és figyelni a tàpanyagbevitelre
2019. dec. 14. 23:21
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

Miért szeded akkor a Magne B6-ot? Teljesen felesleges.

Nekem is szokott ilyen lenni, pár nap és elmúlik.

Ez lehet attól, hogy meg van erőltetve, keveset alszol, sportolsz vagy lehet nyugtató hatása is.

2019. dec. 15. 10:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen igazából eddig nem fektettem rá nagy hangsúlyt aht hittem ez normális de mostmár így engem is érdekel.
2019. dec. 15. 10:16
 9/16 A kérdező kommentje:
Agydaganat?
2019. dec. 15. 11:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy agydaganat! Mi más lehetne?

Legrosszabb esetben a vegetatív idegrendszer hibája. Próbálj változatosan enni (nem csak egy félét), minnél több zöldség és gyümölcs legyen az étrendben, és a vitaminokat pótold, ne a magnéziumot.

2019. dec. 15. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!