Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyomorégésre valami alternatív...

Gyomorégésre valami alternatív 'gyógymód' vagy tünetenyhítés?

Figyelt kérdés
Elég hosszú lesz, de muszáj leírnom mindent, mert már mindent kipróbáltam, amit neten olvastam/orvos ajánlott. Pár éve rendszeres gyomorégés,pár hónapja szinte mindennapos. Tükrözésen voltam, helicobacter pyroli+nyálkahártya gyulladásom van. Helicobacterre kaptam 10 napnyi antibiotikumot meg 40 mgos pantoprazolt (ugyanaz,mint a noacid). Napi 2x 40 mg-t szedek még mindig belőle, mert az antibiotikumos kezelés óta csak rosszabb lett a gyomorégésem. 1 hónap múlva megyek kontrollra, de már elég nehezen bírom a mindennapos gyomorégést. Szódabikarbóna már jó ideje, keksz, ropi, tej. A gasztroenterológus még napi 1 ventert is javasolt, azt is szedem. A Rennie és társai már semmit nem használnak,,cukorkák. Rendszeresen rágózom,elvileg az is segít.Nem eszek sok fűszereset,hagymásat,paradicsomosat. Mit lehetne még csinálni? Milyen alternatív dolgok vannak amiket ki lehet próbálni?

2019. dec. 14. 17:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A gyömbér nekem alapból savat csinál, azt meg se próbáltam. Miután leszoktam a dohányzásról, mintha elvágták volna a gyomorégést. Teljesen megszűnt. Előtte volt h napi egy doboz renniet megettem, fetrengtem az ágyon olyan fájdalmaim voltak, semmi nem segített. Szokj le, csak nyersz vele, hidd el. Tudom, nehéz, én napi 3 dobozzal szívtam, mániákus láncdohányos voltam. De nem lehetetlen. Sok sikert.
2019. dec. 15. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!