Cukor beteg lennek?
eleg erdekes kerdes, azonban szeretnem tudni erre a valaszt. A felmenoim kozul a mamam volt cukorbeteg, azonban neki idoskorban alakult ki (mellete meg leukemias volt) Az utobbi 4 evben nagyon-nagyon sok cukrot ettem... ennek az oka az, hogy apukam viszonylag napi szinten hozott/hoz haza csokit es szoszerint rafuggtem, az ehsegem nem csillapodik ameddig nem ettem vmi egeszsegtelen szart. Nagyon sokszor vagyok szomjas, amikor eszek akkor gyorsan felszedek kilokat, majd gyorsan is adom le. pl: mikulsra nagyon sok csokit kaptam osztalytarsamtol, reggel meg 51 kilo
voltam, majd este 51.8 kg, majd masnap reggelre 51.4 kg <- ez egy hete tortent es
most vagyok 51.5 kg. amiota sok cukrot viszek be a szervezetembe nem tudok hizni se fogyni, mindig 2 kilo kozott ingadozik a sulyom. neha szaraz a borom, neha nem. 4 evvel ezelott alakult ki a depressziom (1,5 evig tartott vagy max 2 evig) panikbeteg lettem es folyton szorongtam, miutan elmult a depressziom es “jobban” lettem azota folyamatosan ideges vagyok, neha meg idegosszeomlasom is van (ezeket nem reszleteznem ha nem baj). Folyamatosan ehes vagyok, elkepesztoen sokat eszek, nem sportolok semmit, mert folyton faradt vagyok, az eletem a rajzolas es nagyon szeretek pc-s jatekokkal jatszani, de amikor megjon a kedvem barmelyikre, a testem
ellenkezik, mert tul gyenge, hogy barmit
is csinaljon. 1-2 honappal ezelott megvagtam magam es 3-4 het alatt gyogyult be, pedig nem is vagtam meg melyen, szinte nem is verzett... ezeket leginkabb azert irtam le, mert ha jol olvastam akkor ezek amolyan tunetek
is lehetnek. a valaszt ill. a segitseget nagyon szepen koszonom❤️ 16/l
Bár a helyedben én nem a cukorbetegség miatt aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!