Létezhet, hogy agydaganatnak CSAK gyakori, enyhe fejfájás a tünete?
Figyelt kérdés
Semmi más tünet nincs, csak a fenti. Vagy agydaganatnál ez kizárt, mert egyéb más tünetei is vannak?2019. dec. 1. 15:53
11/12 anonim válasza:
Tévedsz, a tüneteid alapján csakis térd daganat lehet
12/12 anonim válasza:
Volt egy nagyon rossz időszakom évekkel ezelőtt, amikor nekem is szinte minden nap fájt a fejem és még fájdalomcsillapítóra sem múlt el, hányingerem is volt. Ezerrel pánikoltam hogy na tuti agydaganat, nem érem meg a jövő karácsonyt :D
Aztán egyszercsak elmúlt. Jó, mindig is elég fejfájós voltam, de ahhoz képest most igen ritkán fájdul meg.
Utólag belegondolva borzasztó sok dolog bántott akkoriban. Egy ismerősöm pedig (aki sajnos volt rákos és sokat látott...) azt mondta, hogy az agydaganatosok sokkal rosszabbul vannak mint egy fejfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!