Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi citromos vizet kell...

Mennyi citromos vizet kell inni és hányszor naponta a gyomorsav ellen?

Figyelt kérdés
Napközben is van gyomor savam ami fel jön a torkomba éjjel pedig még rosszabb. Olvastam tobb helyen hogy a citromos víz segít. Csak sehol nem írták le hogy hányszor kell naponta meg étkezés előtt vagy után? Esetleg lehet e alvás előtt is inni?

2019. nov. 29. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

Háziorvos szakorvosjelöltként azt javaslom, hogy válts háziorvost.

A mostani ugyanis sz.rik bele a problémáidba. Ilyen tünetekrebelső körben protonpumpagátlókat írunk, de csak ideiglenes jelleggel. Továbbá diétás tanácsokat adunk. A citromlé savas, tehát csak ront a gyomorsavan. A Salvus víz tényleg jó, bár szerintem borzalmas íze van, de a betegeink többsége szereti. Most kerülni kellene még a nagyon fűszeres ételeket, a hagymát, a paradicsomot, kávét, csokit.

De tényleg a megoldás az, hogy elmész egy normális lehetőség szerint fiatal kollégához, aki komolyan veszi a problémád, mert ez a Gaviscon mint tanács több, mint gáz a protonpumpagátlók korában.

2019. nov. 29. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

"En úgy tudom a citrom savasít a lime lugosít"

komolyan aki ilyet el tud hinni, az nem ebben a világban él?? kóstoltál már valaha limeot?? vagy nem hallottál még a citromSAVról??

2019. nov. 29. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
61%
Citrom a lehető legrosszabb amit tehetsz magaddal. A gyömbér és mentolos dolgok is csak rontanak a helyzeten.én is refluxos vagyok. Salvus víz és fehérakác tea üresen ami segíthet ha nem akarsz gyógyszert szedni. A tea nem rossz ízű. És diéta, diéta, diéta. Keress rá a neten a reflux diétára. Ha nem javul a helyzet akkor egy darabig szükséged lesz gyógyszerre de ehhez kelene egymásik orvos akit érdekel, hogy mi bajod van.
2019. nov. 30. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!