Garatmandula mutet ota savas íz a szajban, és a nyelvcsap kicsit be van gyulladva, ez mi lehet?
Ideges vagyok, mert a mutet elott nem volt ilyen! Most a refluxra adtak protopumpas gyogyszert.
A nagyfiamról van szó, aggodok erte. Lehet, elcsesztek vmit a mutetnel?! Már sok hulyesegre gondolok. masfél honapja mutottek azota nincs rendben
Most vett edesgyoker ragotablettat es figyel az etkezesre. Vekony sportos. Elkezdte az almaecetet.
Jo lenne vmi segitseg tanacs otlet. A mutos fulorr gegesz a refluxnal tart masfel honapja
koszi. 1folytaban viszajar. kicsit fel van marodva a nyelocso. de mitól? fiatal ember. sportol. allandoan tusszosmandulaja volr. raszanta magat. kivettek
es nincs jól
masnap kiengedtek mutet utan v 2nap.
utana 2szer beverzett. visszament. azt mondta az dr hogy akar 10szer is elofordulhat?!
szerintem nem! nekem is kivettek anno. 1het korhaz. mostpedig mutet utan kiengedtek
és a nyelvcsap? az is kicsit gyulladt...
ok. megmondom neki h almaecet torolve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!