Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nogyogyaszati problemamra...

Nogyogyaszati problemamra keresem a valaszt!?

Figyelt kérdés
Szeretnem leszogezni,hogy orvoshoz fogok fordulni,csupan keresem azokat a holgy sorstarsaim,akik hasonlo cipoben jartak mint en,es hatha tudnak segiteni. Szoval. 19 eves vagyok,14 eves korom ota menstrualok. Amiota megjott mindig gondok voltak vele,nem idore jott meg,volt ra pelda hogy 2 honapig megallas nelkul vereztem,termeszetes orvoshoz fordultam,akik kulonbozo verzescsokkentoket irtak fel,meglepo modon egyik sem segitett. Pontosan ezert irtak fel Lyndinette fogamzasgatlot,amitol egy ideig beallt a menzeszem,de kesobb gyogyszer mellett is tapasztaltam pecsetelo verzesf,es elkezdett csuszkalni a mentsruaciom napjai. 10 honapig szedtem,aztan lealltam vele. 2 honapja nem szedem,es jelenleg ismet az van,hogy multheten szerdan mult el a menzeszem,es tegnap ota egy menzesz szeru folyasom van,van hogy sotetbarna,van hogy elenk piros. Egyertelmuen nem menstruacios ver. Fogalmam sincs mar mitevo legyek,az orvosok sem igazan foglalkoznak vele. Termeszetesen hetfon sietek egy orvoshoz,csupan az erdekelne,hatha van koztetek olyan ember,aki hasonlokat elt meg es o mar tudja a valaszt mitol lehet ez. Elore is koszonom

2019. nov. 23. 08:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel már öt éve megvan a problémád, így a rák kizárható, mivel annak kezelés nélkül már súlyos szövődményei, áttétei lennének, nem is élnél valószínűleg.

Hormonális vérkép kellene, majd beutaló szakrendelésre. Ha nődoki nem ír ki ilyen vérképre, akkor keresd fel háziorvosodat, ő is el tud küldeni.

2019. nov. 23. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is endokrinológust javaslok!
2019. nov. 23. 09:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Nogyogyasz is el tud kuldeni endokrinologushoz?
2019. nov. 23. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!