S. O. s! Relatív fitymaszűkületem van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Merev állapotban kellemetlen érzés hátrahúzni a fitymámat. Orvoshoz még nem akarok menni, milyen házi megoldást ajánlanátok?2019. nov. 22. 23:11
1/4 anonim válasza:
Gyakrabban kéne mosni...bár most jönnek az ünnepek szóval épp aktuális is lesz ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Haha ismet jot nevettunk👏
2019. nov. 23. 00:17
3/4 anonim válasza:
Bocsánat,hogy próbáltam viccesre fogni az igénytelenséged, mert tényleg máson nem múlik vagy dől el ez a típusú probléma
4/4 anonim válasza:
Orvoshoz kell menni. Én is fitymaszűkülettel éltem, kipróbáltam minden "csodaszert", de semmi nem használt, még egy kicsit se!
Menj el orvoshoz ő naponta lát ilyet nem fog kinevetni, és elmondja mik a lehetőségek. Ha merev állapotba hátratudod húzni csak kellemetlen mert szűk, akkor lehet hogy ír fel egy szteroidos kenőcsöt ami tud annyit lazítani a bőrön hogy jó is lesz. 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!